EntericBio test

EntericBio test združuje klasično mikrobiologijo in tehnike molekularne biologije za natačne in učinkovite rezultate za vzorce fecesa. EntericBio test je test, ki je hkrati edinstveni in izdelan na podlagi najsodobnejše tehnologije. EntericBio test je test, ki je hiter, natančen in zanesljiv.

Rezultati pridobljeni s kliničnimi raziskavami dokazujejo, da  je EntericBio test bolj občutljiv kot testi za klasična gojišča.

EntericBio test ima obliko stripa in se po opravljeni analizi primerno obarva. Na enem stripu oz. z enim testom lahko določite 4 patogene organizme, in sicer: Salmonella, E.coli O157, Shigella in Campylobacter. Izvedemo ga v 4 korakih in to vse le v 24 urah! (predobogatitev vzorca je že vključena v ta čas) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EntericBio_letak

Celsis

Vodilno podjetje za kontrolo UHT in mlečnih izdelkov na osnovi bioluminiscence.

R-Biopharm

Vodilen proizvajalec na področju ELISA testov za določanje reziduov v prehrani in krmilih.

Cytoimmun

Proizvajalec diagnostičnih testov za preventivo HPV na materničnem vratu.

Zeutec

Nemško podjetje, ki proizvja opremo za natančno, varno in enostavno analizo vzorcev ( pšenica, moka, vino, olja ... ) Instrumenti delujejo na osnovi ( NIR ) tehnologije.

Albagaia

Proizvajalec edinstvenega hitrega testa za detekcijo prisotnosti legionelle v vodnih sistemih.