Testi za določanje vsebnosti vitaminov


Zadostna količina vitaminov je izredno pomembna za brezhibno delovanje človeškega telesa. Ker le-to ne proizvede vseh vitaminov oz. zadostne količine le-teh jih človek v svoje telo vnaša preko hrane. Da bi hrana zadostila potrebe človeškega telesa po vitaminih, proizvajalci hrani vitamine dodajajo. Ker pa je homogeno distribucijo vitaminov v živilih težko doseči, prav tako pa je potrebno vsebnost vitaminov navesti na embalaži izdelka, je dosledno in redno izvajajanje testov za določanje vsebnosti vitaminov v živilh izjemnega pomena.

V naši ponudbi imamo imunoafinitetne kolone, ELISA teste in standarde za določanje vsebnosti vitaminov.

                                        --------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Poleg testov za določanje vsebnosti vitaminov imamo v skupini Testov za določanje vsebnosti živil (constituents) še teste za določanje aminokislin in encimatske teste. Za vse druge proizvode si oglejte naš Katalog proizvodov ali pobrskajte po naši spletni strani.

**Za detekcijo biotina v serumu (glejte tabelo, kat. št. P3003) je na voljo poseben kit. V kolikor želite dodatne informacije o tem kitu vas prosimo, da nas kontaktirate. 


                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Celsis

Vodilno podjetje za kontrolo UHT in mlečnih izdelkov na osnovi bioluminiscence.

R-Biopharm

Vodilen proizvajalec na področju ELISA testov za določanje reziduov v prehrani in krmilih.

Cytoimmun

Proizvajalec diagnostičnih testov za preventivo HPV na materničnem vratu.

Zeutec

Nemško podjetje, ki proizvja opremo za natančno, varno in enostavno analizo vzorcev ( pšenica, moka, vino, olja ... ) Instrumenti delujejo na osnovi ( NIR ) tehnologije.

Albagaia

Proizvajalec edinstvenega hitrega testa za detekcijo prisotnosti legionelle v vodnih sistemih.