O nas

pred3.jpgPodjetje V.I.A. d.o.o. Murska Sobota, s sedežem v Černelavcih pri Murski Soboti, je bilo ustanovljeno leta 1999. Od takrat in do danes smo si s trdim delom pridobili mnogo izkušenj in postali eno izmed vodilnih distribucijskih podjetij na trgu diagnostike v Sloveniji in v državah bivše Jugoslavije.

V vseh letih delovanja je bil glavni cilj podjetja V.I.A. d.o.o. Murska Sobota zastopanje, uvoz in distribucija izdelkov znanih proizvajalcev za kontrolo živil in kontrolo higiene okolja, strokovno svetovanje, odlična tehnična podpora in dostava strankam.

Ključ do našega uspeha pa so tudi pristni in korektni odnosi do naših strank.

pred.jpg

Z različnimi diagnostičnimi testi za hitro in klasično mikrobiološko kontrolo živil in vstopnih surovin, ELISA testi, testi za PCR, čistilnimi kolonami za HPLC in C18 ter s testi za kontrolo higiene po HACCP sistemu oskrbujemo laboratorije živilsko-predelovalne industrije, laboratorije nacionalnih inštitutov in laboratorije zavodov za varovanje zdravja, bolnišnice, samopostrežne restavracije in restavracije s hitro prehrano na območju Slovenije in bivše Jugoslavije.

Zavedamo se, da le podjetje z vizijo uspešno raste in se razvija zato bomo temu tudi v prihodnje namenili veliko pozornosti in sredstev.

Celsis

Vodilno podjetje za kontrolo UHT in mlečnih izdelkov na osnovi bioluminiscence.

R-Biopharm

Vodilen proizvajalec na področju ELISA testov za določanje reziduov v prehrani in krmilih.

Cytoimmun

Proizvajalec diagnostičnih testov za preventivo HPV na materničnem vratu.

Zeutec

Nemško podjetje, ki proizvja opremo za natančno, varno in enostavno analizo vzorcev ( pšenica, moka, vino, olja ... ) Instrumenti delujejo na osnovi ( NIR ) tehnologije.

Albagaia

Proizvajalec edinstvenega hitrega testa za detekcijo prisotnosti legionelle v vodnih sistemih.