ATTC referenčni sevi

MicroPelletRTPlus

Mikroorganizmi se lahko uporabljajo za izvajanje različnih bistvenih funkcij nadzora kakovosti, vključno z odkrivanjem in štetjem mikrobov, kalibracijo opreme, validacijo metode, določanjem biološke obremenitve, antibakterijsko učinkovitostjo in testiranjem smrtnosti. MicroPelletRTPlus so na voljo v koncentracijah od 10 ^ 2 do 10 ^ 8 CFU na pelete. Rehidracijska tekočina za to linijo izdelkov je na voljo v kompletih po 2 viali po 1 ml kot ločen izdelek.

MicroPelletRT10

Dobavljive v ekonomičnih enotah z 2, 5 in 10 vialami z eno peleto / vialo. Potrebna količina tekočine za rehidracijo (1 viala z 10 ml na pelete) se samodejno doda peletom. Vsaka peleta vsebuje 1000-10000 enot, ki tvorijo kolonije (CFU's), in ko je rehidrirana z 1 ml, se dobi 100 odmerkov 10-100 CFU / 0,1 ml, kot to zahtevata USP in Ph.Eur. za izvajanje testa rastnosti.

MicroPelletRT

Dobavljive v ekonomičnih enotah po 2 vial z eno peleto / vialo. Potrebna količina tekočine za rehidracijo (1 viala z 1 ml na pelete) se samodejno doda peletom (izračuna se brez dodatka). Vsaka peleta vsebuje 100-1000 enot, ki tvorijo kolonije (CFU's), in ko je rehidrirana z 1 ml, se dobi 10 odmerkov 10 -100 CFU's / 0,1 ml kot to zahtevata USP in Ph.Eur. za izvajanje testa rastnosti.

MicroSwabPlus

Sestoji iz liofilizirane pelete posameznega seva mikroorganizmov v tubi, podobni peresniku. Tuba, podobna brisu, vsebuje sterilni bris in rehidracijsko tekočino, da olajša prenos mikroorganizmov neposredno na gojišče. Pelet nima določenega vrednosti CFU, ampak vsebuje minimalno koncentracijo 1000CFU / pelet, da se zagotovi pravilna rast. MicroSwabPlus je samo 2 prehoda oddaljen od referenčnega seva.

MicroSwab

Sestoji iz liofilizirane pelete posameznega seva mikroorganizmov v tubi, podobni peresniku. Tuba, podobna brisu, vsebuje sterilni bris in rehidracijsko tekočino, da olajša prenos mikroorganizmov neposredno na gojišče. Pelet nima določenega vrednosti CFU, ampak vsebuje minimalno koncentracijo 1000CFU / pelet, da se zagotovi pravilna rast. MicroSwab je samo 4 prehode oddaljen od referenčnega seva.

Prenesite katalog