Pogoji uporabe


S temi pogoji uporabe družba V.I.A., d.o.o., s sedežem na naslovu Korčetova ulica 11, 2000 Maribor, Slovenija, matična številka 1338030000, davčna številka: SI 88722201, (v nadaljevanju: »V.I.A.«), opisuje glavne pogoje in pomembne okoliščine uporabe spletne strani domene viams.net in njenih podstrani (skupaj: "spletno mesto" ali "spletna stran"). Prosimo, da ga pozorno preberete.


1. Pravice intelektualne lastnine

Informacije, vsebina, grafični elementi, besedila, gumbi, blagovne znamke, storitvene znamke, blagovna imena in logotipi na tej spletni strani so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, pravicah blagovnih znamk, pravicah podatkovnih zbirk ter drugimi zakoni o intelektualni lastnini, ki se nanašajo na vsebine in način njihovega prikazovanja. Obiskovalec spletne strani sme spletno stran z vsemi navedenimi elementi uporabljati le za namen, za katerega so ti elementi predstavljeni. Izrecno je prepovedano kakršnokoli objavljanje, licenciranje, spreminjanje, kopiranje, prikazovanje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerihkoli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev in logotipov, ki so del spletnega mesta domene viams.net.


2. Odgovornost

Razen, kadar je odgovornost izrecno podana z izjavo V.I.A. ali s pravnim poslom ali s prisilnim določilom veljavne zakonodaje, kadar taka prisilna določila omejujejo največjo dopustno omejitev odgovornosti v zvezi s potrošniki, kadar bi bila taka odgovornost podana zaradi naklepa ali hude malomarnosti, V.I.A. v zvezi s spletnim mestom ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti in ne zagotavlja, da so podatki, objavljeni na spletni strani točni, ažurni ali celoviti ter si hkrati pridržuje pravico da spreminja, briše, dopolnjuje in posodablja funkcionalnosti kateregakoli dela spletnega mesta. V.I.A. ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s katerokoli drugo spletno stranjo, do katere dostopate preko povezave na tej spletni strani.


3. Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto "zapomni" za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu. Več o piškotkih se nahaja na ločeni povezavi, ki opisuje vrste, način delovanja in možnosti obiskovalcev za upravljanje z njimi.


Te pogoje uporabe lahko V.I.A. d.o.o. spremeni ali nadomesti v skladu z veljavno zakonodajo.


Maribor, 28. 8. 2022

V.I.A. d.o.o.