Innovate System

Hygiena je inovativno podjetje v razvijanju hitrih mikrobioloških detekcij, prednosti Innovate sistema so prepoznali vodilni proizvajalci v farmacevtski, kozmetični, prehrambeni industriji ( mlekarska - UHT proizvodi, proizvajalci sokov, piva … ).

Innovate sistem zagotavlja zanesljive, natančne rezultate v 18-24 urah na osnovi ATP bioluminescence. Omogočena vam je hitra potrditev kakovosti izdelka in s tem tudi hitrejšo sprostitev izdelka na trg.

Prednosti:

  • Enostavno rokovanje.
  • Rezultat v 15 minutah, po predhodni inkubaciji izdelka.
  • Privarčevan čas v primerjavi s klasično mikrobiologijo.
  • Zanesljivi rezultati.
  • Zmanjšanje stroškov skladiščenja, hitrejši cikel proizvodnje, konkurenčnost na trgu.

Innovate je namenjen za testiranja v prehrambeni industriji (UHT proizvodi).Testiranje se izvaja na amikrotiternih ploščah na katerih se lahko naenkrat testira 96 vzorcev.

Celoten proces testiranja se izvede preko računalniškega programa.

Prednosti Innovate sistema so prepoznali številni vodilni proizvajalci.

Za izvedbo mikrobiološke kontrole končnih izdelkov se uporabljajo reagenti in primerni instrument, kateri avtomatsko dozira reagente v vzorce. Po dodanih reagentih instrument odčita rezultate katere se preko računalniškega programa shranijo. Računalniški program vodi avtomatsko celotni proces izvedbe testa in vodi evidenco vseh meritev.


Tehnika kontrole je osnovana na reagentih, prvi dodani reagent odstrani vpliv prisotnega prostega ATP-ja in ne vpliva na celice. Drugi reagent vpliva na celično steno in jo odpre, tako da se sprosti celični ATP. Tretji dodani reagent reagira z sproščenim celičnim ATP-jem, tako, da ga instrument lahko odčita. Rezultat se odčitava v RLU.

Prenesite katalog